29.8.2015

Sitefinity on Telerikin julkaisujärjestelmä, joka on kehittynyt viimeisen parin vuoden aikana hurjaa vauhtia. Kuten moni muukin suurempi verkkopalvelutoimija, myös Telerik on alkanut suuntaamaan tuotekehitysponnistuksiaan kohti digimarkkinointia ja asiakaskokemuksen hallintaa. Alustassa on valmiina kyvykkyyksiä mm. personointiin, verkkokauppaan ja uutiskirjeiden hallintaan. Valmiita moduuleita on tehty mm. helppoon integraatioon Salesforceen ja Marketoon.

Suomessa toteutuskumppaneita on tällä hetkellä vain kaksi, joten näin ollen verkkopalvelutoteutuksiakin on vielä suhteellisen vähän. Huhujen mukaan Telerik kuitenkin etsii jatkuvasti uusia kumppaneita myös Suomesta, joten toivottavasti lähiaikoina näitä on lukumäärällisesti enemmän.

Sitefinity on joka tapauksessa tänä päivänä erittäin varteenotettava verkkopalvelualusta. Tutkimusyhtiö Gartner nosti Sitefinityn ensimmäistä kertaa omaan Magic Quadrant for Web Content Management -näkemykseensä mukaan lokakuussa 2014. Positio oli entisestään vahvistunut heinäkuun 2015 raportissa. Tämä kertoo Sitefinityn oikeansuuntaisesta kehityksestä.

Tuotekehitys ja markkinointi saivat entistä enemmän lisävoimaa, kun globaali ohjelmistoyritys Progress Software osti Telerikin loppuvuodesta 2014.

Toimittajia:

Esimerkkisivustoja:

Lyhyesti:

  • Käytetty teknologia: Microsoft .NET
  • Tuotekehityksestä vastaa: Telerik (perustettu 2002, nykyisin osa Progress Softwarea)
  • Päätoimipaikka: Sofia, Bulgaria
  • Lue lisää Sitefinityn sivustolta

Kaipaatko apua sopivan teknologian valintaan? » Ota yhteyttä!