25.9.2015

EPiServer on ennen kaikkea markkinointiviestinnän työkalu, joka soveltuu erityisen hyvin laajojen, viestinnällisten verkkopalveluiden alustaksi. Sisällöntuotannon näkökulmasta muokkaus onnistuu suoraan kontekstissaan ja käyttökokemus on kauttaaltaan miellyttävä. Muokkaus onnistuu myös eri päätelaitteiden esikatselunäkymissä. Lisäksi sivuston rakenteen hallinta on sujuvaa. Sisällöntuottajat pystyvät muokkaamaan sivustoa monipuolisesti ilman sovelluskehittäjien tai teknisten henkilöiden tukea.

EPiServer on vakiinnuttanut asemansa Suomessa jo jonkin aikaa sitten. Partneriverkosto on laaja ja julkaistuja verkkopalvelutoteutuksia on useita. Viime ainoina EPiServer on panostanut myös verkkokauppaominaisuuksien kehittämiseen. Erilaisia maksullisia lisäosia on saatavilla esim. hakukoneoptimointiin, analytiikkaan, hakuun ja markkinoinnin automaatioon. Hosting-ratkaisuksi suositellaan usein EPiServerin omaa Everwebiä.

EPiServer yhdistyi hiljattain yhdysvaltalaisen Ektronin kanssa.

Toimittajia:

Esimerkkisivustoja:

Lyhyesti:

  • Käytetty teknologia: Microsoft .NET
  • Tuotekehityksestä vastaa: EPiServer (perustettu 1994)
  • Päätoimipaikka: Tukholma, Ruotsi
  • Lue lisää EPiServerin sivustolta

Kaipaatko apua sopivan teknologian valintaan? » Ota yhteyttä!