25.9.2015

Sitecore Experience Platform on erittäin monipuolinen alusta, joka sisältää paljon muitakin kuin perinteisen sisällönhallinta- tai julkaisujärjestelmän kyvykkyyksiä. Toteutetut verkkopalvelut ovat useimmiten laajoja ja monikielisiä myyntivetoisia kokonaisuuksia, joiden kävijävoluumit ovat suuret. Alun perin toimittajan visio oli rakentaa maailman paras julkaisujärjestelmä, mutta viime vuosien aikana fokus tuotekehityksessä on ollut ennen kaikkea myyntiä ja markkinointia tukevissa ominaisuuksissa, esim. monipuolisissa personointikyvykkyyksissä.

Vaikka tuote on tanskalainen, niin sen suurimmat markkinat ovat Pohjois-Amerikassa ja Kauko-Idässä. Euroopassa ja Pohjoismaissakin toki tuotetta käytetään, ja ennen kaikkea Sitecoren kotimaasta Tanskasta löytyy paljon toteutuksia ja osaavia kumppaneita. Suomessa haasteina ovat olleet osaavien toimittajakumppaneiden sekä riittävän isojen organisaatioiden lukumäärän vähyys. Jotta tuotteesta saataisiin kaikki hyöty irti, niin toimittajan on oltava osaava, sekä käyttävän organisaation riittävän valveutunut ja sitoutunut.

Suuret tutkimus- ja konsultointiyritykset, kuten Gartner ja Forrester, ovat jo vuosia noteeranneet Sitecoren yhdeksi vahvimmista verkkosisällönhallinnan tuotteista maailmassa. Hiljattain ostettu ja jo osittain integroitu Commerce Server myös tulee epäilemättä vahvistamaan Sitecoren asemaa vaativissa verkkokauppaskenaarioissa.

Toimittajia:

Esimerkkisivustoja:

Lyhyesti:

  • Käytetty teknologia: Microsoft .NET
  • Tuotekehityksestä vastaa: Sitecore (perustettu 2001)
  • Päätoimipaikka: Kööpenhamina, Tanska
  • Lue lisää Sitecoren sivustolta

Kaipaatko apua sopivan teknologian valintaan? » Ota yhteyttä!