6.11.2017

Lahden ammattikorkeakoulu uudistaa verkkosivustonsa ja hakee nyt osaavaa Drupal-kumppania uuden verkkosivustokokonaisuuden toteutukseen.

Kilpailutus on avattu julkisten hankintojen HILMA-palvelussa. Kilpailutusasiakirjat ovat luettavissa 20.11.2017 klo 14 saakka.

Olemme tukeneet Lahden ammattikorkeakoulua verkkopalvelu-uudistuksessa tavoitteiden määrittelyssä, konseptin kirkastamisessa ja vaatimusmäärittelyn laadinnassa. Lisäksi fasilitoimme kilpailutuksen.

Uudistuksen tavoitteet ja konsepti

Verkkosivusto-uudistuksen myötä Lahden ammattikorkeakoulun sivusto siirtyy SharePoint-alustalta Drupal-teknologiaan. Samalla sivuston markkinointiviestintää selkiytetään, mobiilikäytettävyyttä parannetaan ja ylläpitoprosesseja virtaviivaistetaan.

Uudistuksessa on myös paljon asioita, jotka ovat juuri nyt korkeakoulukentässä pinnalla muuallakin, esimerkiksi integraatio Peppi-opintotietojärjestelmään. Lahden tapauksessa Peppi tulee jatkossa jopa vastaamaan maksullisten koulutusten esittelystä ja myymisestä, koska tämä on yksi osa-alue johon Peppi-järjestelmää kehitetään.

Konseptillisesti yhtenäisemmän käyttökokemuksen tarjoaminen on uudistuksen isoin muutos, jonka tavoitteena on helpottaa potentiaalisen opiskelijan liikkumista sivustolla ilman koulun organisaatiorakenteen ymmärtämistä. Myös esimerkiksi Lahden ensi vuonna valmistuva kampusalue nostetaan sivustolla sen ansaitsemaan rooliin yhtenä Euroopan moderneimpana kampusalueena.

Käyttökokemuksellisesti uusi sivusto tulee myös ottamaan rohkean askeleen kohti mobiilimaailmaa, kun perinteisistä navigaatiomalleista luovutaan ja sivuston navigointijärjestelmä on mietitty mobiilikäytön ehdoilla. Tämä näkyy esimerkiksi erilaisten koontisivujen keskeisessä roolissa sekä sivujen loppuun rakennettavien suosituselementtien käytössä.

Tarjouspyyntöasiakirjat

Kilpailutusasiakirjat ovat luettavissa 20.11.2017 klo 14 saakka julkisten hankintojen HILMA-palvelussa.


Kilpailutus-sarjassa vinkkaamme julkishallinnon asiakkaidemme käynnissä olevista kilpailutuksista. Julkisissa hankinnoissa kilpailutuksen asiakirjat ovat avoimesti tutustuttavissa julkisten hankintojen HILMA-palvelussa.


Tilaa blogin ”parhaat palat” -uutiskirje, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.