12.12.2017

Laurea-ammattikorkeakoulu uudistaa verkkosivustonsa ja hakee nyt joustavaa Episerver-kumppania uuden verkkopalvelun toteutukseen.

Kilpailutus on avattu julkisten hankintojen HILMA-palvelussa. Kilpailutusasiakirjat ovat luettavissa 25.1.2018 klo 14 saakka.

Me North Patrolin konsultit olemme olleet mukana Laurean verkkopalvelu-uudistuksessa suunnittelemassa uutta palvelukonseptia, valitsemassa sopivaa teknologiaa ja luomassa vaatimusmäärittelyä. Lisäksi fasilitoimme kilpailutuksen.

Uudistuksen tavoitteet ja konsepti

Laurea.fi-verkkopalvelun uudistamisen päätavoitteina ovat ilmeen ja käyttökokemuksen päivittäminen nykyaikaisiksi sekä teknisen alustan vaihtaminen joustavampaan Episerver-julkaisujärjestelmään.

Nykyisestä verkkopalvelusta on tunnistettu hyvin sen sisältörakenteeseen, käyttökokemukseen ja tietojen löydettävyyteen liittyviä ongelmia. Uudistuksessa verkkopalvelun käyttöliittymäratkaisut kohennetaan niin, että ne soveltuvat mobiilikäyttöön ja luovat nykyaikaisen ja innostavan käyttökokemuksen.

Konseptin kannalta verkkopalvelu-uudistuksen kantavana ideana on tehostaa Laurea.fi-palvelun funktiota myynti- ja markkinointikanavana. Laurean tarjoamat koulutukset ja palvelut konseptoidaan ikään kuin tuotteistetuiksi myyntiartikkeleiksi, ja Laurea.fi-palvelua kehitetään ”tuotekatalogin” suuntaan. Organisaatiolähtöisestä ajattelusta siirrytään aidosti käyttäjälähtöiseen ajatteluun, ja verkkopalvelu-uudistukseen suunniteltujen ratkaisujen tulee tukea tätä markkinointitavoitetta.

Verkkopalvelun uudistuksen ytimessä on tunnistaa sivuston kohderyhmät ja löytää oikeanlainen puhuttelutapa kutakin kohdeyleisöä varten. Verkkosivuston palveluesittelyt, niiden käyttökokemus ja ulkoasu suunnitellaan ja muotoillaan kunkin kohderyhmän tarpeen mukaan.

Tarjouspyyntöasiakirjat

Kilpailutusasiakirjat ovat luettavissa 25.1.2017 klo 14 saakka julkisten hankintojen HILMA-palvelussa.


Kilpailutus-sarjassa vinkkaamme julkishallinnon asiakkaidemme käynnissä olevista kilpailutuksista. Julkisissa hankinnoissa kilpailutuksen asiakirjat ovat avoimesti tutustuttavissa julkisten hankintojen HILMA-palvelussa.


Tilaa blogin ”parhaat palat” -uutiskirje, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.