18.12.2017

Turun yliopisto uudistaa verkkosivustonsa ja hakee nyt osaavaa Drupal-kumppania uuden verkkosivustokokonaisuuden toteutukseen.

Kilpailutus on avattu julkisten hankintojen HILMA-palvelussa. Kilpailutusasiakirjat ovat luettavissa 19.1.2018 klo 13 saakka.

Me North Patrolin konsultit olemme olleet mukana Turun yliopiston verkkopalvelu-uudistuksessa suunnittelemassa uutta palvelukonseptia, valitsemassa sopivaa teknologiaa ja luomassa vaatimusmäärittelyä. Lisäksi fasilitoimme kilpailutuksen.

Uudistuksen tavoitteet ja konsepti

Turun yliopisto lähtee tällä kilpailuituksella rohkeasti uudistamaan verkkopalveluaan. Hankinnan kohteena on Turun yliopiston Utu.fi-verkkopalvelun suunnittelu ja toteutus, ratkaisun tuki-, sovellusylläpito- ja jatkokehityspalvelut. Verkkosivusto-uudistuksen myötä Turun yliopiston sivusto siirtyy SharePoint-alustalta Drupal-teknologiaan ja sisällön esittelytapa käännetään organisaatiolähtöisestä asiakaslähtöiseen.

Uuden verkkopalvelun keskeisimpiä tavoitteita on tarjota käyttäjälle elämyksellinen kokemus ja tehdä koulutusten selailu ja niiden valitseminen mahdollisimman helpoksi. Uudessa verkkopalvelussa korostuu vahvasti verkkokauppamaisuus. Opiskelijoille luodaan oma kupla, jossa koulutusten selailu ei edellytä organisaation tuntemista.

Myös tutkijoiden rooli uudessa verkkopalvelussa on vahva. Uudessa verkkopalvelussa tuodaan esiin Turun yliopiston tutkimusosaamista ja asiantuntijuutta sekä vahvistetaan Turun yliopiston paikkaa suomalaisena huippuyliopistona. Myös yrityksiä palvellaan luomalla yhteinen palvelutarjotin jossa esitellään yliopiston tarjoamat palvelut hyvin tuotteistettuna.

Uuteen verkkopalveluun tulee useita integraatioita eri järjestelmistä, mutta integraatioissa hyödynnetään Turun yliopiston omaa API-palvelinta.

Tarjouspyyntöasiakirjat

Kilpailutusasiakirjat ovat luettavissa 19.1.2017 klo 13 saakka julkisten hankintojen HILMA-palvelussa.


Kilpailutus-sarjassa vinkkaamme julkishallinnon asiakkaidemme käynnissä olevista kilpailutuksista. Julkisissa hankinnoissa kilpailutuksen asiakirjat ovat avoimesti tutustuttavissa julkisten hankintojen HILMA-palvelussa.


Tilaa blogin ”parhaat palat” -uutiskirje, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.