Itä-Suomen yliopisto UEF uudistaa verkkosivustonsa ja hakee nyt osaavaa Drupal-kumppania uuden sivustonsa toteutukseen.

Kilpailutus on avattu julkisten hankintojen HILMA-palvelussa. Kilpailutusasiakirjat ovat luettavissa 21.8.2019 klo 12 saakka.

North Patrol on auttanut uuden verkkopalvelun konseptoinnissa ja laatinut siitä vaatimusmäärittelyn sekä muut tarjouspyyntöasiakirjat. Lisäksi North Patrol tukee kilpailutuksen läpiviennissä.

Monialaiset palvelut helposti selattavissa

UEF uuden verkkopalvelun konseptissa kantavana ideana on, että UEFin monialaiset koulutus-, tutkimus- ja yhteistyöpalvelut ovat helposti hahmotettavissa ja selattavissa eri kohderyhmien näkökulmasta.

Uudessa verkkopalvelussa tulevalle opiskelijalle annetaan UEFista elämyksellinen kokemus ja tehdään koulutusten selailu ja valitseminen mahdollisimman helpoksi. Tieteestä kiinnostuneille kerrotaan UEFin tutkimusosaamisesta ja asiantuntijuudesta ymmärrettävästi ja kiinnostavasti. Yhteistyökumppaneita palvellaan yhteisen palvelutarjottimen avulla.

Verkkopalvelun kehitys jatkuu 1. julkaisun jälkeen

Hankinnan kohteena on uef.fi-verkkopalvelun suunnittelu ja toteutus, ratkaisun tuki- ja sovellusylläpito-palvelut, palveluun liittyvät käyttöpalvelut (hosting) sekä verkkopalvelun jatkokehityspalvelut.

Verkkopalvelusta julkaistaan vuoden 2020 alussa 1. versio, minkä jälkeen kehitystyö jatkuu kevään aikana. Palvelun sisällöt laajenevat merkittävästi ensimmäisen julkaisun jälkeen.

Ensimmäiseen julkaisuun tähtäävä MVP-vaihe (Minimum Viable Product) ostetaan tavoitehintaisena kokonaisuutena. Kevään jatkokehitysvaihe tehdään puitesopimustyyppisesti toteutuneiden tuntien mukaan laskuttaen. UEF toivoo toimittajan käyttävän ketteriä menetelmiä projektin alusta asti.

Uusi verkkopalvelu toteutetaan Drupal-sisällönhallintajärjestelmällä.

Tarjouspyyntöasiakirjat

Kilpailutusasiakirjat ovat luettavissa 21.8.2019 klo 12 saakka julkisten hankintojen HILMA-palvelussa.


Kilpailutus-sarjassa vinkkaamme julkishallinnon asiakkaidemme käynnissä olevista kilpailutuksista. Julkisissa hankinnoissa kilpailutuksen asiakirjat ovat avoimesti tutustuttavissa julkisten hankintojen HILMA-palvelussa.


Tilaa blogin ”parhaat palat” -uutiskirje, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.