Lahden kaupunki uudistaa verkkosivustonsa ja hakee nyt osaavaa WordPress-kumppania uuden sivustonsa toteutukseen.

Kilpailutus on avattu julkisten hankintojen HILMA-palvelussa. Kilpailutusasiakirjat ovat luettavissa 9.12.2019 klo 12 saakka.

Me North Patrolissa olemme laatineet Lahden kaupungille verkkosivuston vaatimusmäärittelyn ja konsultoineet kilpailutuksessa.

Lahtelaisuus verkkosivuston ytimessä

Lahtelaiset arvostavat kotikaupunkinsa kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta; matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan. Lahden kaupungin verkkosivusto onkin keskeisessä asemassa niin kaupungin palveluiden saatavuudessa kuin vaikuttamassa siihen, millaisen kuvan kaupungista saa.

Uusi Lahti.fi on ensisijaisesti nykyisten asukkaiden palvelu, mutta samalla se houkuttelee uusia asukkaita kaupunkiin.

Uudessa verkkosivustossa panostetaan kaupunkilaisten palveluihin. Nykyiset asukkaat ja kaupungin palveluiden asiakkaat ohjataan tunnistamaan verkkosivuilta aihepiirejä ja sisältöalueita, joita he ovat etsimässä. Palvelunäkökulma tulee esille läpi sivuston niin sen sisällössä, rakenteessa kuin navigaatiossa.

Uudistuksessa satsataan visuaalisuuteen ja helppoon ylläpitoon

Uudistettava verkkosivuston suunnittelussa tullaan panostamaan erottuvuuteen ja persoonallisuuteen värivalinnoilla, kuvaelementeillä ja muotokielellä. Sivuston sisällön tuoreus ja kiinnostavuus varmistetaan sillä, että liki sata sisällöntuottajaa saavat helppokäyttöisen julkaisutyökalun, jolla ylläpito on sujuvaa ja nopeaa.

Lahden kaupungin Lahti.fi-verkkosivusto kattaa kaupungin eri toiminnot. Uudistettavaan verkkosivustokokonaisuuteen kuuluu pääsivuston lisäksi erillissivustot lukiolle ja kampanjoille. Lahti.fi on yksi osa Lahden ja Lahden seudun toimijoiden muodostamaa kokonaisuutta, johon kuuluvat muun muassa Visit Lahti, Business Lahti, Green Lahti sekä museo, teatteri ja orkesteri

Uusi verkkosivusto toteutetaan WordPress-sisällönhallintajärjestelmällä.

Tarjouspyyntöasiakirjat

Kilpailutusasiakirjat ovat luettavissa 9.12.2019 klo 12 saakka julkisten hankintojen HILMA-palvelussa.


Kilpailutus-sarjassa vinkkaamme julkishallinnon asiakkaidemme käynnissä olevista kilpailutuksista. Julkisissa hankinnoissa kilpailutuksen asiakirjat ovat avoimesti tutustuttavissa julkisten hankintojen HILMA-palvelussa.


Tilaa blogin ”parhaat palat” -uutiskirje, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.