Kokkolan kaupunki uudistaa verkkosivustonsa ja hakee nyt osaavaa WordPress-kumppania uuden sivustonsa toteutukseen.

Kilpailutus on avattu julkisten hankintojen HILMA-palvelussa. Kilpailutusasiakirjat ovat luettavissa 13.12.2019 klo 16 saakka.

North Patrol on auttanut uuden verkkosivuston konseptoinnissa ja laatinut siitä vaatimusmäärittelyn sekä muut tarjouspyyntöasiakirjat. Lisäksi North Patrol tukee kilpailutuksen läpiviennissä.

Kaikki kokkolalaiselle

Kokkola on noin 47 200 asukkaan kaksikielinen moderni ja elinvoimainen maakuntakeskus Pohjanlahden rannalla. Kokkolan kaupungin perusti Kustaa II Aadolf 7. syyskuuta 1620, joten kaupungin 400-vuotisjuhlavuotta juhlistaa myös uusi verkkosivusto.

Uudistettava verkkosivusto heijastelee Kokkolan kaupungin strategian linjauksia, jossa korostuu asukaslähtöisyys, palvelukehitys ja digitaalisuus.

Uusi Kokkola.fi suunnataan erityisesti kokkolalaisille, joten se kattaa kaupungin eri toiminnot. Uudella verkkosivustolla korostetaan kaupungin asukkailleen tarjoamia palveluita.

Tuleva sivusto on houkutteleva ja elävä, mutta visuaalinen uudistus tehdään sisällön ehdoilla. Kuvat ja muut graafiset elementit tukevat sisällön viestiä ja toimivat sisältökokonaisuuksien rytmittäjinä.

Erillissivustoilla erityinen tehtävä

Kokkola on kiinnostava ja houkutteleva matkailukaupunki, joten sen tarpeisiin rakennetaan erillissivusto. Oman erillissivuston saa myös Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitos. Erillissivustojen ansiosta nämä yksittäiset laajat sivukokonaisuudet tunnistuvat omiksi kokonaisuuksikseen erilaisten kohderyhmien tarpeisiin. Omia, pieniä erillissivustoja voivat saada esimerkiksi erilaiset hankkeet ja kampanjat.

Sivustouudistuksen yhteydessä nykyisiä sivustoja yhdistetään: pääsivustoon liitetään Invest in Kokkola -sivusto ja blogit. Visit Kokkola -sivustoon yhdistetään Tankar-, Kokous-Kokkola- ja Snellman Sali -sivustot.

Kokkola.fi- ja Visit Kokkola -sivustot vaikuttavat merkittävästi siihen, millaisen imagon Kokkola saa kuntalaisia palvelevana asuin- ja vierailupaikkana.

Uusi verkkosivusto toteutetaan WordPress-sisällönhallintajärjestelmällä.

Tarjouspyyntöasiakirjat

Kilpailutusasiakirjat ovat luettavissa 13.12.2019 klo 16 saakka julkisten hankintojen HILMA-palvelussa.


Kilpailutus-sarjassa vinkkaamme julkishallinnon asiakkaidemme käynnissä olevista kilpailutuksista. Julkisissa hankinnoissa kilpailutuksen asiakirjat ovat avoimesti tutustuttavissa julkisten hankintojen HILMA-palvelussa.


Tilaa blogin ”parhaat palat” -uutiskirje, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.