15.1.2020

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu etsii kumppania suunnittelemaan ja toteuttamaan uuden haaga-helia.fi -verkkopalvelun Drupal-julkaisujärjestelmällä.

Kilpailutus on avattu julkisten hankintojen HILMA-palvelussa. Kilpailutusasiakirjat ovat luettavissa 7.2.2020 klo 14 saakka.

Verkkopalvelu-uudistuksen tavoitteena on uudistaa käyttöliittymäratkaisut niin, että ne soveltuvat mobiilikäyttöön ja luovat nykyaikaisen ja innostavan käyttökokemuksen. Myös koulutustarjonta on tuotava nykyistä selkeämmin esille ja selattavaksi.

Hankintaan sisältyy haaga-helia.fi -verkkopalvelun (ulkoisen internetsivuston) suunnittelu ja toteutus, ratkaisun tuki- ja sovellusylläpitopalvelut sekä verkkopalvelun jatkokehityspalvelut ja käyttöpalvelut.

Tarjouspyyntöasiakirjat

Kilpailutusasiakirjat ovat luettavissa 7.2.2020 klo 14 saakka julkisen hankintojen HILMA-palvelussa


Kilpailutus-sarjassa vinkkaamme julkishallinnon asiakkaidemme käynnissä olevista kilpailutuksista. Julkisissa hankinnoissa kilpailutuksen asiakirjat ovat avoimesti tutustuttavissa julkisten hankintojen HILMA-palvelussa.


Tilaa blogin ”parhaat palat” -uutiskirje, joka ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.