Hyria uudistaa verkkopalvelunsa ja etsii kumppania suunnittelemaan ja toteuttamaan uuden verkkopalvelunsa Drupal-julkaisujärjestelmällä. Hyria kouluttaa sekä nuoria että aikuisia, tuottaa osaamista ja työntekijöitä alueensa yrityksille sekä tarjoaa monipuolisia palveluita yksityis- ja yritysasiakkaille.

Kilpailutus on avattu julkisten hankintojen HILMA-palvelussa, ja kilpailutusasiakirjat ovat luettavissa 29.5.2020 kello 12 saakka.

Tavoitteena on rakentaa nykyaikainen ja käyttäjäystävällinen verkkopalvelukokonaisuus, joka esittelee Hyrian monipuolisen palvelutarjoaman ja mahdollistaa helpot ja vaivattomat haku-, ilmoittautumis- ja ostoprosessit.

Hankintaan sisältyy julkisen Hyria.fi-verkkopalvelun suunnittelu ja toteutus, ratkaisun tuki- ja sovellusylläpitopalvelut sekä verkkopalvelun jatkokehitys- ja käyttöpalvelut.

Hyrian tavoitteena on löytää pitkäaikainen kumppani julkisen verkkopalvelun ylläpitoon ja kehittämiseen. Tarjousvertailun yhtenä kriteerinä onkin tarjoavien yritysten asiakkaiden tyytyväisyys yrityksen yhteistyökykyyn ja työn laatuun sekä tarjottujen asiantuntijoiden osaamiseen ja yhteistyötaitoihin. Asiakastyytyväisyyden arviointi toteutetaan puhelinhaastatteluin.


Tarvitsetko apua digihankkeen valmisteluun, suunnitteluun, kilpailutukseen tai läpiviennin tueksi? Ota yhteyttä North Patroliin!

Lue lisää julkishallinnon digihankinnoista: