Porvoon kaupunki uudistaa verkkopalvelunsa ja hakee osaavaa WordPress-kumppania uuden sivustokokonaisuutensa toteutukseen.

Kilpailutukset on avattu julkisten hankintojen HILMA-palvelussa, ja kilpailutusasiakakirjat ovat luettavissa 10.8.2020 kello 14 saakka.

North Patrol on auttanut uuden verkkopalvelun konseptoinnissa ja laatinut niiden perusteella kaupungeille vaatimusmäärittelyt ja muut tarjouspyyntöasiakirjat. Lisäksi North Patrol tukee Porvoota kilpailutuksen läpiviennissä.

Porvoossa panostetaan asiakaslähtöisiin ratkaisuihin

Porvoo on noin 50 300 asukkaan kaksikielinen aktiivinen kaupunki Uudellamaalla. Uusi verkkopalvelu kattaa kaikki kaupungin tarjoamat palvelut nykyisille ja tuleville porvoolaisille sekä matkailijoille.

Verkkopalvelun suunnittelussa on keskitytty asiakaslähtöisiin ratkaisuihin, jotta ne palvelevat hyvin kohderyhmiensä tiedontarpeita ja tiedon löytymistä: erilaisten sisältökokonaisuuksien ja koontisivujen avulla huolehditaan erilaisista ja lyhyistä kävijäpoluista ja kävijää autetaan eteenpäin tarjoamalla hänen tilanteeseensa soveltuvia sisältöjä.

Pääsivusto, erillissivustot ja uudelleenkäytettävät sisällöt

Porvoon verkkosivustokokonaisuuteen kuuluu pääsivuston, Porvoo.fi, lisäksi viidentyyppisiä erillissivustoja, joita ovat vetovoima-, kulttuuri-, liikelaitos-, seudulliset – ja kampanjansivustot. Erillissivustoilla on omanlaiset tehtävänsä, esimerkiksi vetovoimasivustot houkuttelevat Porvooseen vierailijoita, uusia asukkaita ja yrityksiä, joten niiden käyttökokemuksessa korostuu näyttävyys ja innostavuus.

Pääsivusto ja erillissivustot jakavat yhteisiä sisältöjä. Verkkopalvelussa panostetaankin uudelleenkäytettäviin sisältöihin, jolloin niitä näytetään eri sivustoilla, mutta ylläpidetään keskitetysti.

Sivustokokonaisuus toteutetaan yhteisellä WordPress-järjestelmäalustalla.

Tarjouspyyntöasiakirjat

Porvoon kaupunki on avannut kilpailutuksensa julkisten hankintojen HILMA-palvelussa, ja se on luettavissa tiistaihin 10.8.2020 kello 14.


Kilpailutus-sarjassa vinkkaamme julkishallinnon asiakkaidemme käynnissä olevista kilpailutuksista. Julkisissa hankinnoissa kilpailutuksen asiakirjat ovat avoimesti tutustuttavissa julkisten hankintojen HILMA-palvelussa.


Jos haluat asiantuntijoiden näkemystä, apua verkkokauppasi tai verkkopalvelusi suunnitteluun tai jatkokehitykseen, ole yhteydessä.