Kauniaisten kaupunki uudistaa verkkopalvelunsa ja hakee WordPress-kumppania uuden verkkopalvelun toteutukseen ja ylläpitoon.

Kilpailutukset on avattu julkisten hankintojen HILMA-palvelussa, ja kilpailutusasiakakirjat ovat luettavissa 18.8.2020 kello 16 saakka.

North Patrol on auttanut Kaunisisten kaupunkia uuden verkkopalvelun määrittelyssä ja laatinut tarjouspyyntöasiakirjat. Lisäksi North Patrol tukee Kauniaista kilpailutuksen läpiviennissä.

Kauniaisten verkkopalvelu keskittyy kaupunkilaisten palvelemiseen

Kauniaisten kaupunki on vajaan 10 000 asukkaan huvila- ja puutarhakaupunki, joka sijaistee keskellä Espoota. Kaupunki on kaksikielinen: 61 prosenttia sen asukkaista on suomenkielisiä ja 34 prosenttia ruotsinkielisiä. Kauniainen on yksi pääkaupunkiseudun neljästä kaupungista.

Kauniainen.fi-sivusto esittelee kaupungin tarjoamat palvelut, ajankohtaistiedot, päätöksentekoelimet sekä perustiedot. Tärkeimpänä kehittämiskohteena on verkkosivuston navigointimallin, tietojen jäsennystavan ja visuaalisuuden uudistaminen paremmin kuntalaisia palvelevaksi.

Tarjouspyyntöasiakirjat

Kauniaisten kaupunki on avannut kilpailutuksensa julkisten hankintojen HILMA-palvelussa, ja se on luettavissa tiistaihin 18.8.2020 kello 16 asti.


Kilpailutus-sarjassa vinkkaamme julkishallinnon asiakkaidemme käynnissä olevista kilpailutuksista. Julkisissa hankinnoissa kilpailutuksen asiakirjat ovat avoimesti tutustuttavissa julkisten hankintojen HILMA-palvelussa.


Jos haluat asiantuntijoiden näkemystä, apua verkkokauppasi tai verkkopalvelusi suunnitteluun tai jatkokehitykseen, ole yhteydessä.