Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) uudistaa Jamk.fi-verkkopalvelunsa ja etsii kumppania suunnittelemaan ja toteuttamaan uuden verkkopalvelun Drupal-julkaisujärjestelmällä.

JAMK on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä, joka tarjoaa sekä tutkintokoulutusta että erilaisia opintokokonaisuuksia liiketoiminnan, teknologian ja hyvinvoinnin saralla. JAMK tarjoaa myös palveluita yrityksille, kuten räätälöityjä koulutus- ja kehittämispalveluita sekä erilaisia tutkimus- ja analyysipalveluita.

Kilpailutus on avattu julkisten hankintojen HILMA-palvelussa, ja kilpailutusasiakirjat ovat luettavissa 7.12.2020 kello 13 saakka.

Tavoitteena on luoda JAMK.fi:stä verkkokauppamainen palvelu ja tuotekatalogi, jossa käyttäjä voi selailla ja vertailla eri koulutuksia ja tuotteita.

Hankintaan sisältyy julkisen Jamk.fi-verkkopalvelun suunnittelu ja toteutus, ratkaisun tuki- ja sovellusylläpitopalvelut sekä verkkopalvelun jatkokehitys- ja käyttöpalvelut.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu etsii pitkäaikaista kumppania julkisen verkkopalvelun ylläpitoon ja kehittämiseen.

North Patrol on auttanut uuden verkkopalvelun konseptoinnissa ja yhdessä JAMK:n projektitiimin kanssa laatinut vaatimusmäärittelyn ja muut tarjouspyyntöasiakirjat. Lisäksi North Patrol tukee Jyväskylän ammattikorkeakoulua kilpailutuksen läpiviennissä.


Kilpailutus-sarjassa vinkkaamme julkishallinnon asiakkaidemme käynnissä olevista kilpailutuksista. Julkisissa hankinnoissa kilpailutuksen asiakirjat ovat avoimesti tutustuttavissa julkisten hankintojen HILMA-palvelussa.

Tarvitsetko apua digihankkeen valmisteluun, suunnitteluun, kilpailutukseen tai läpiviennin tueksi? Ota yhteyttä North Patroliin!