Metsähallitus uudistaa  laatumaa.fi-verkkopalvelunsa ja etsii kumppania toteutusratkaisuihin, joissa hyödynnetään jotakin avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmää, kuten vaikka WordPressiä tai Drupalia.

Laatumaa.fi-verkkosivusto on myynti- ja markkinointikanava, joka esittelee Metsähallituksen myytävinä tai vuokrattavina olevia tontteja, metsätiloja ja rakennuksia.

Kilpailutus on avattu julkisten hankintojen HILMA-palvelussa, ja kilpailutusasiakirjat ovat luettavissa 25.1.2021 kello 12 saakka.

Teknisenä toteutustyönä Laatumaa.fi-uudistus on kiinnostava projekti, jossa yhdistetään taustajärjestelmästä tuotavia tonttitietoja ja rikkaasti toimitettuja markkinointisivuja houkuttelevaksi kokonaisuudeksi. Toteuttajakumppanilta haetaan integraatio-osaamista, mutta myös käyttökokemuksen muotoilutaitoja ja kykyä räätälöidä julkaisujärjestelmä tukemaan ylläpitotarpeita.

Hankintaan sisältyy uuden Laatumaa.fi-verkkopalvelun suunnittelu, toteutus ja sisällönhallintajärjestelmä sekä ratkaisun tuki-, sovellusylläpito- ja jatkokehityspalvelut.

Metsähallitus on suunnitellut Laatumaa.fi-konseptin uudistustarpeita Eficoden kanssa, ja tarkentanut vaatimusmäärittelyn North Patrolin kanssa. Metsähallitus etsii nyt sitoutunutta kumppania, joka ottaa vastuulleen palvelukokonaisuuden teknisen suunnittelun ja toteutuksen sekä tarvittavien yksityiskohtien tarkentavan suunnittelun, jotta sivustosta saadaan luotettava, suorituskykyinen, saavutettava ja käyttäjäystävällinen.

North Patrol tukee Metsähallitusta kilpailutuksen läpiviennissä.


Kilpailutus-sarjassa vinkkaamme julkishallinnon asiakkaidemme käynnissä olevista kilpailutuksista. Julkisissa hankinnoissa kilpailutuksen asiakirjat ovat avoimesti tutustuttavissa julkisten hankintojen HILMA-palvelussa.

Tarvitsetko apua digihankkeen valmisteluun, suunnitteluun, kilpailutukseen tai läpiviennin tueksi? Ota yhteyttä North Patroliin!