Kuopion kaupunki uudistaa verkkopalvelunsa ja hakee osaavaa WordPress-kumppania uuden verkkopalvelunsa toteutukseen.

Kilpailutus on avattu julkisten hankintojen HILMA-palvelussa, ja kilpailutusasiakakirjat ovat luettavissa 30.5.2022 kello 12 saakka.

North Patrol on auttanut uuden verkkopalvelun konseptoinnissa ja laatinut niiden perusteella kaupungille vaatimusmäärittelyn ja muut tarjouspyyntöasiakirjat. Lisäksi North Patrol tukee Kuopiota kilpailutuksen läpiviennissä.

Houkutteleva tietopalvelu

Kuopio on vireä noin 120 000 asukkaan maakuntakeskus Pohjois-Savossa, joka kumppaneineen huolehtii kaupungin kestävästä kasvusta ja hyvästä elämästä.

Kuopion kaupungin uudesta verkkopalvelusta muodostuu houkutteleva tietopalvelu, jonka ydinsisältöä ovat kaupungin palvelujen yhdenmukaiset kuvaukset ja selkeät palvelupolut. Informatiivisesti ja kiinnostavasti esiteltävät palvelut vakuuttavat kaupunkiin muuttoa harkitsevia ja siellä vierailevia.

Verkkopalvelussa huomioidaan käyttäjien erilaiset käyttötavat tarjoamalla heille sisältöjä heidän tiedonsaantiaan tukevalla tavalla.

Kuopio.fi:stä syntyy ehyt kokonaisuus

Kuopio.fi-sivusto esittelee kaikki kaupungin tarjoamat palvelut, ajankohtaistiedot, päätöksentekoelimet ja perustiedon Kuopiosta. Nykyiset lukuisat, erilliset sivustot sisällytetään jatkossa Kuopio.fi-sivustokokonaisuuteen, ja niistä ohjataan tarpeen mukaan asioimaan ja osallistumaan sekä ulkopuolisiin palvelusivustoihin esimerkiksi koulu-, kirjasto- ja joukkoliikennepalveluiden sovelluksiin.

Uusi verkkopalvelu toteutetaan yhteisellä WordPress-järjestelmäalustalla, joka mahdollistaa jatkossa erillissivustojen rinnakkaisen kehittämisen identtisillä ylläpitotyökaluilla. Uusi Kuopio.fi suunnitellaan siten, että erityyppisiä sivustoja on mahdollista rakentaa kaupungin hallinnoimiin keskitettyihin ympäristöihin.

Tarjouspyyntöasiakirjat

Kuopion kaupunki on avannut kilpailutuksensa julkisten hankintojen HILMA-palvelussa, ja se on luettavissa maanantaihin 30.5.2022 kello 12.


Kilpailutus-sarjassa vinkkaamme julkishallinnon asiakkaidemme käynnissä olevista kilpailutuksista. Julkisissa hankinnoissa kilpailutuksen asiakirjat ovat avoimesti tutustuttavissa julkisten hankintojen HILMA-palvelussa.


Jos haluat asiantuntijoiden näkemystä, apua verkkokauppasi tai verkkopalvelusi suunnitteluun tai jatkokehitykseen, ole yhteydessä.