Itä-Uudenmaan hyvinvointialue on käynnistänyt verkkosivustokilpailutuksen ja hakee osaavaa WordPress-kumppania verkkosivustonsa toteutukseen.

Kilpailutus on avattu julkisten hankintojen HILMA-palvelussa, ja kilpailutusasiakirjat ovat luettavissa 12.9.2022 kello 12 saakka.

Suunniteltava ja toteutettava verkkosivusto on täysin uusi. Hyvinvointialueen verkkosivustoa käytetään ensisijaisesti tietopalveluna, josta etsitään tietoa akuuttiin tiedontarpeeseen. Sivuston tarkoitus on antaa perustietoa ja uutistiedotteita hyvinvointialueen sote-palveluista alueen asukkaille ja tarjota heille pääsy asioimaan hyvinvointialueen kanssa.

Lisäksi sivusto antaa tietoa hyvinvointialueen päätöksenteosta ja toiminnasta asukkaille, yrityksille, järjestöille ja päättäjille ja tukee vuorovaikutusta näiden tahojen kanssa. Sivustoa käyttävät myös hyvinvointialueen työntekijät ja luottamushenkilöt. Olennaista verkkosivustolla on tiedonvälityksen nopeus ja tiedon helppo löydettävyys.

Verkkosivusto toteutetaan WordPress-julkaisujärjestelmällä, ja se julkaistaan suomeksi osoitteessa itauusimaa.fi ja ruotsiksi ostranyland.fi.

Tiukan aikataulun takia uuden sivuston julkaisu vaiheistetaan. Vuoden 2023 alussa uudella sivustolla julkaistaan vähintään ajankohtaissisällöt ja organisaatiotiedot. Seuraavassa vaiheessa julkaistaan palvelusisällöt.

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut alueellaan 1.1.2023 alkaen. Alueeseen kuuluu seitsemän kuntaa – Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo – joissa on liki 100 000 asukasta.

North Patrol tukee Itä-Uudenmaan hyvinvointialuetta hankinnan läpiviennissä.

Tarjouspyyntöasiakirjat

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue on avannut kilpailutuksen julkisten hankintojen HILMA-palvelussa, ja se on luettavissa maanantaihin 12.9.2022 kello 12.


Kilpailutus-sarjassa vinkkaamme julkishallinnon asiakkaidemme käynnissä olevista kilpailutuksista. Julkisissa hankinnoissa kilpailutuksen asiakirjat ovat avoimesti tutustuttavissa julkisten hankintojen HILMA-palvelussa.


Jos haluat asiantuntijoiden näkemystä, apua verkkokauppasi tai verkkopalvelusi suunnitteluun tai jatkokehitykseen, ole yhteydessä.